Herlufsholm Svømmeklub byder velkommen

Kontoret har telefontid samt åbent mandage kl. 18.30-20.30 og kan kontaktes på telefon 51321413
I skolernes ferier er der lukket på kontoret, ved skriftlig henvendelse henvises til foreningens e-mail: kontor@herlufsholm-svommeklub.dk , som tjekkes løbende.

Kære medlemmer.

Statsministeren har i dag, den 23. marts 2020, forlænget restriktionerne til efter påske. Det betyder jo at også svømmehallerne stadig er lukket, hvilket vi selvfølgelig er kede af. Vi håber at der efter denne forlængelse igen er mulighed for at tilbyde svømmeundervisning både til børn og voksne, men indtil da, pas godt på jer selv ved at følge de anvisninger, som myndighederne kommer med.

Herlufsholm Svømmeklub

Åge

Kære medlemmer,

Hermed lidt information omkring sammenlægning af K-afdelingerne i NIF Svøm og Herlufsholm Svømmeklub.

Styregruppens Kommunikationsudvalg

______________________________________________________________________________________________________

Kære medlemmer

På grund af den aktuelle situation med Corona virus aflyser vi med øjeblikkelig varsel al svømning i Herlufsholm Svømmeklub i de næste 14 dage.

Vi håber at situationen ændrer sig i den tid, så vi kan genoptage undervisningen d. 30. marts, men der vil komme nærmere oplysning om dette senere, når situationen er mere afklaret.

Herlufsholm Svømmeklub

Åge Petersen

Vi håber på jeres forståelse, I vil modtage en mail om ovenstående - der er i øjeblikket kø da serveren er overbelastet med mails der skal sendes.

En lille reklame fra vores hold "De seje unge" lavet i samarbejde med DGI

NYHED! Vi er nu kommet på facebook som "Herlufsholm Svømmeklub"

"De seje unge" - nyt koncept i samarbejde med DGI, læs folderen.

Vandpolo - kom og prøv noget nyt

Vær med til en af verdens hårdeste og sjoveste sportsgrene - VANDPOLO - og få helt nye venner og kammeraterDu behøver ikke at kunne svømme hurtigt, men du skal have godt humør og vilje til at kæmpe. Du er også velkommen til at tage en ven med.

Vi træner hver tirsdag kl. 18.00-19.00 og hver torsdag kl. 19.30-22.00, man må godt gå lidt før.