Velkommen i Herlufsholm Svømmeklub til sæson 2018/2019.

Kontoret har telefontid samt åbent mandage fra uge 34 kl. 19.00-21.00

Ved skriftlig henvendelse henvises til mail: kontor@herlufsholm-svommeklub.dk som tjekkes løbende.

Nyhed! vi er nu kommet på facebook som  "Herlufsholm svømmeklub"

SE HER: Kære medlemmer - hvis i får nye mail adresser er det meget vigtigt at I går ind på jeres profiler og ændrer dem.

Vandpolo - kom og prøv noget nyt

Vær med til en af verdens hårdeste og sjoveste sportsgrene - VANDPOLO - og få helt nye venner og kammerater.

Du behøver ikke at kunne svømme hurtigt, men du skal have godt humør og vilje til at kæmpe. Du er også velkommen til at tage en ven med.

Vi træner hver tirsdag kl. 18.00-19.00 og hver torsdag kl. 19.30-22.00 (man må godt gå lidt før).

Hvis du har nogle spørgsmål, kan du ringe på telefon 40 62 53 27 eller telefon 50 40 98 87.

Du kan finde os på Facebook - søg på: HG Vandpolo - her kan du også stille spørgsmål til os.