Herlufsholm Svømmeklub byder velkommen

Kære medlemmer
Vi vil gerne byde jer medlemmer velkommen til en ny svømmesæson.  Dog med restrektioner i forhold til Corona regler. Vi vil gøre alt for at I alle får en god opstart.
Kontoret er åbent mandage ml kl. 18.00-20.00 Det er muligt at finde mig i Klub-lokalet i samme bygning som svømmehallen .
Det er også muligt at kontakte os på telefon 51321413 og på mail kontor@herlufsholm-svommeklub.dk.

29. juli 2020

Ny startdato svømmesæson 2020 / 2021

Vi glæder os i Herlufsholm Svømmeklub til, at den nye svømmesæson skal snart i gang, og til alle som endnu ikke er informeret om det, har vi fået tildelt en ekstra uge i svømmehallen, så opstart vil blive mandag d. 10. august i stedet for som annonceret mandag d. 17. august.

Da vi jo stadig ikke er sluppet af med Corona pandemien her i Danmark, vil vi umiddelbart før opstarten informere jer om de regler, der gælder for benyttelsen af vores svømmehaller, og selvfølgelig vil trænerne også blive klædt på til at afvikle svømningen efter de gældende forskrifter.

Er der spørgsmål kan vi kontaktes via mail: kontor@herlufsholm-svommeklub.dk eller telefon 51321413

På gensyn

9. juni 2020

Kære medlemmer

Vi har netop fået retningslinjer og datoer for den kommende åbning af svømmehallerne i Næstved. Desværre siger disse at Herlufsholm Svømmehal først åbner d. 22. juni, mens Næstved Svømmehal vil være åben fra d. 15. juni. Dog vil alle garderober her være aflåst og ligeledes er der ikke adgang til sauna og øvrige opholdsrum, og der er en begrænsning på max 50 personer incl. det faste personale i hallen.

Vi vil derfor ikke starte undervisningen i den sidste uge inden normalt sæsonstop d. 20. juni.

Har i spørgsmål er I altid velkomne til at kontakte os på mail kontor@herlufsholm-svommeklub.dk

Til gengæld kan vi meddele at vi starter den nye sæson op en uge tidligere end annonceret nemlig mandag d. 10. august, hvor vi forhåbentlig kan give vores medlemmer en hel sæson uden Corona genvordigheder. Vi i svømmeklubben vil til den tid være godt forberedt på de tiltag, som Idrætscentret kræver for at vi kan benytte svømmehallerne sikkert.

Ha en rigtig god sommer.

7.6-2020

Kære medlemmer

Vi har i går hørt at svømmehallerne er i den gruppe, som må åbne fra i morgen med behørig hensyntagen til restriktionerne.

Vi har derfor taget kontakt til Herlufsholm Idrætscenter, som driver hallerne, og de har meddelt os at de først skal have de gældende forskrifter fra sundhedsmyndighederne, så de kan se hvad der skal gøres, og samtidig skal vandet varmes op og gøres klar inden der bliver åbnet for adgang.

Vi regner derfor ikke med adgang før i næste uge, men vender tilbage med besked når vi ved noget.

1. juni 2020

Pressemeddelelse vedr. nyt trænerteam til eliteafdelingen i Næstved Svømmeklub

/cms/clubherlufsholmsvommeklub/ClubImages/Pressemeddelelse - Traeneransaettelser - Naestved Svoemmeklub 010620 .pdf

17. maj 2020

Pressemeddelelse vedr. ny eliteafdeling

/cms/clubherlufsholmsvommeklub/ClubImages/Nyt navn til de sammenlagte K-afdelinger i NIF Svoem og Herlufsholm Svoemmeklub 170520.pdf

10. maj 2020

Kære medlemmer

Da regeringen nu har besluttet at svømmehaller først må åbne i fase 4, som er primo august, må vi desværre konstatere at sæsonen 2019 - 2020 er afsluttet på en meget kedelig måde. Vi i bestyrelsen er meget kede af ikke at kunne tilbyde svømmeundervisning til vores medlemmer i den sidste del af sæsonen og afslutte den på normal vis.

Vi håber at den kommende sæson vil blive uden alt for mange begrænsninger især i opstarten, men vi vil selvfølgelig følge alle forskrifter, så man trygt kan komme til svømning i Herlufsholm Svømmeklub. Vi er ved at lægge sidste hånd på den kommende sæsonplan, og vil snarest sende besked til alle nuværende medlemmer om at tilmelding kan finde sted.

22. april 2020

Kære medlemmer

Solen skinner og foråret er i fuld gang, men desværre er det ikke svømmesporten, som blev valgt ud til at åbne så småt denne gang. Vi er jo afhængig af en åben svømmehal, og hvornår det vil ske har vi pt ingen ide om.

Jeg kan kun håbe det snarest vil ske, så vi kan få afsluttet denne meget specielle sæson med en tur i vandet.

Der er selvfølgelig en mulighed for et havbad i det flotte vejr, men der hvor jeg prøvede det i sidste uge, var vandtemperaturen kun 8 grader, så det blev kun til en meget kort dukkert. ??

Håber vi ses snarest og indtil da pas godt på jer selv.

Kærlig hilsen

Kære medlemmer,

Hermed lidt information omkring sammenlægning af K-afdelingerne i NIF Svøm og Herlufsholm Svømmeklub.

Styregruppens Kommunikationsudvalg

______________________________________________________________________________________________________

Kære medlemmer

På grund af den aktuelle situation med Corona virus aflyser vi med øjeblikkelig varsel al svømning i Herlufsholm Svømmeklub i de næste 14 dage.

Vi håber at situationen ændrer sig i den tid, så vi kan genoptage undervisningen d. 30. marts, men der vil komme nærmere oplysning om dette senere, når situationen er mere afklaret.

Åge Petersen

Vi håber på jeres forståelse, I vil modtage en mail om ovenstående - der er i øjeblikket kø da serveren er overbelastet med mails der skal sendes.

En lille reklame fra vores hold "De seje unge" lavet i samarbejde med DGI

NYHED! Vi er nu kommet på facebook som "Herlufsholm Svømmeklub"

"De seje unge" - nyt koncept i samarbejde med DGI, læs folderen.

Vandpolo - kom og prøv noget nyt

Vær med til en af verdens hårdeste og sjoveste sportsgrene - VANDPOLO - og få helt nye venner og kammeraterDu behøver ikke at kunne svømme hurtigt, men du skal have godt humør og vilje til at kæmpe. Du er også velkommen til at tage en ven med.

Vi træner hver tirsdag kl. 18.00-19.00 og hver torsdag kl. 19.30-22.00, man må godt gå lidt før.