Herlufsholm svømmeklub byder velkommen

Kontoret har telefontid samt åbent mandage kl. 19.00-21.00. I skolernes ferier er der lukket på kontoret, ved skriftlig henvendelse henvises til foreningens e-mail: kontor@herlufsholm-svommeklub.dk , som tjekkes løbende.

Efter generalforsamlingen ser bestyrelsen således ud:

Åge Petersen, formand
Belinda Frank, kasserer
Freddy Dahlstrøm
Tina Sønderby
Per Visler
Lars Scheel
Rasmus Olsen
Nikolaj Nissen, næstformand/sekretær
Jacob Duemose
Arne Wassermann, revisor
Flemming Jørgensen, revisor suppleant

NYHED! Vi er nu kommet på facebook som "Herlufsholm svømmeklub"

"De seje unge" - nyt koncept i samarbejde med DGI, læs folderen.

Vandpolo - kom og prøv noget nyt

Vær med til en af verdens hårdeste og sjoveste sportsgrene - VANDPOLO - og få helt nye venner og kammeraterDu behøver ikke at kunne svømme hurtigt, men du skal have godt humør og vilje til at kæmpe. Du er også velkommen ).til at tage en ven med.

Vi træner hver tirsdag kl. 18.00-19.00 og hver torsdag kl. 19.30-22.00, man må godt gå lidt før.

Hvis du har nogle spørgsmål, kan du ringe på telefon 40 62 53 27 eller telefon 50 40 98 87. Du kan finde os på Facebook - søg på HG Vandpolo - her kan du også stille spørgsmål til os.