Forældre:

Forældre, der ledsager børn til Herlufsholm Svømmehal, skal sidde i cafeteriet, dog kan de to første undervisningstimer overværes ved bassinkanten.I Næstved Svømmehal, kan forældre sidde i cafeteriet, i forhallen eller på tilskuerpladsen. Forældrene bedes være til stede i omklædningsrummet, hvis der er behov for det.
 

Børn:

Børn, der er begyndt i skole, har ikke adgang til omklædningsrum for det modsatte køn.
 

Hygiejne i svømmehallen:

Bassin og sauna må kun benyttes efter grundig vask med sæbe. Al indsæbning foregåruden badetøj. Efter indsæbning skylles grundigt. Reglerne gælder også håret – alternativt kan badehætte benyttes. Efter toiletbesøg foretages ny grundig vask med sæbe og afskylning.
 

Babysvømning:

Barnet befinder sig godt ved en vandtemperatur på ca. 300celsius, desværre indebærer den høje vandtemperatur også, at bakterier formeres ekstra hurtigt. Derfor er det meget vigtigt, at der foretages en grundig afvaskning af såvel barnet, som af mor/far, og husk at skylle håret eller brug badehætte. Overskudshår stopper dysserne og hindrer derfor rensningsanlæggets fulde funktion. Husk også at fjerne evt. makeup.
 

Til babyen:

Af hensyn til hygiejnen skal barnet altid have blebukser på i vandet. Det er vigtigt, at barnet ikke har spist mindst en time før svømningen, dette af hensyn til at barnet ikke skal blive dårlig i bassinet.
 

Svømmehold:

Svømmerne tilbydes flytning til andre hold, når træneren vurderer, at svømmeren vil få større udbytte af undervisningen på et andet hold.
 

Smykker:

Vi henstiller til svømmerne, at smykker og værdigenstande ikke medtages i svømmehallen.

Nyheder

Sponsor