Bestyrelsesmedlem
Jakob Duemose
Præsentation
Valgt ind i bestyrelsen januar 2019. Jeg vil gerne skabe bedre rammer for svømningen i Næstved – såvel bredde som elite – og kan nævne, at jeg er kommet i klubben de sidste ca. 10 år, som forældre til 3 børn i konkurrenceafdelingen”.
Lars Scheel
Præsentation
Lars Scheel er nyvalgt bestyrelsesmedlem og er især aktiv inden for konkurrenceafdelingen.
Via sit arbejde har Lars gode kontakter når der skal skaffes penge til svømmevennerne.
Nikolaj Nissen
Præsentation
Nikolaj blev valgt ind i bestyrelsen ved generalforsamlingen 2019, hvor han samtidig overtog posten som næstformand og sekretær. Nikolaj''s indgang til klubben var i 2011, hvor hans ældste søn startede i svømmeskolen. Nikolaj er far til 3 drenge, som alle svømmer i HG. De to ældste svømmer på klubbens elitehold.
Nikolaj er en af fire bestyrelsesmedlemmer, som varetager samarbejdet mellem bestyrelse og eliteafdeling og har ansvaret for kommunikationen til klubbens elitetrænere.
Per Visler

Per Visler

Jeg blev valgt ind i bestyrelsen ved generalforsamlingen 2018 og har haft tilknytning til HG siden 2012

Min interesse for klubben er både i svømmeskolen samt konkurrence afdelingen.

Mit fokus lige nu er bestyrelsesarbejdet samt et samarbejde med DGI omkring et et nyt koncept kaldet Skills (i HG De Seje Unge)

Jeg kan kontaktes på Mail wisler.wisler@gmail.com

Rasmus Olsen
Sten Sønderby
Åge Petersen
FORMAND
Åge Petersen er formand i klubben. En tjans han har overtaget efter den mangeårige formand Ole Nørholm.

Åge er valgt ind som repræsentant for vor breddeafdeling og har siddet i bestyrelsen i over 25 år.

Åge har med årene kastet sin kærlighed på livredning og Åge klarer dennes afdelings opgaver i klubben.

Åge har også påtaget sig opgaven som instruktør for livredningshold - et hold hvor en times undervisning tager minimum 2,5 timer.....

Åge svømmer selv på mandagsholdet for øvede svømmere, noget han har gjort siden 1988.

Åge kan træffes på mail: bittens_far@hotmail.com

Freddy Dahlstrøm

Freddy Dahlstrøm.

Freddy har været med i bestyrelsen i mange år, og har sit store engagement i vor svømmeskole og varetager, at vor undervisning er på det niveau vi ønsker.

Man kan altid regne med hjælp fra Freddy, hvis der er et spørgsmål angående undervisning, og mange af vore trænere benytter dette.

Freddy har i flere år været primus motor i klubbens afholdelse af festlige feriedage for en gruppe børn, der ville svømme i en uge af deres ferie. Det er i tidens løb blevet til to uger med udsolgt begge uger.

Freddy afvikler endvidere interne kurser for vore nye instruktører.

Freddy kan træffes på denne mail kontor@herlufsholm-svommeklub.dk

Tina Sønderby

Tina Sønderby.

Tina har siddet i bestyrelsen i mange år og har derfor meget stor viden om det arbejde, der skal gøres, for at få vor undervisning så god som muligt.

Tina har selv undervist i klubben de sidste tyve år eller deromkring og har stadig hold med børnesvømning.

Tina er bestyrelsens arbejdshest i forbindelse med trænerkontakt og besættelse af hold - og afløsere.

Tina kan kontaktes på fru.soenderby@gmail.com

Kontor
Line Villumsen
Præsentation

På klubbens kontor klares alle de opgaver der dagligt opstår i en forening med 1.200 - 1.300 medlemmer af Line, som er startet på kontoret den 1.3-2016

Line klarer opdatering på facebook, medlemskontakt, medlemsregistrering, holdskifte og kontakt til klubbens mange trænere samt besvarer henvendelser til klubben.

Line træffes hver mandag i svømmesæsonen, mellem kl. 18.30-20.30 telefonisk på 51321413 eller på vor kontor, beliggende Herlufsholm Allé 227, 4700 Næstved. Det er endvidere muligt, at skrive til Line på mail kontor@herlufsholm-svommeklub.dk. Henvendelser vil blive besvaret hurtigst muligt i hverdage.

Line er ikke medlem af bestyrelsen.